Υλικά:

250γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 κ.γλ. μαγιά ξηρή

Λίγο αλάτι

Χλιαρό νερό όσο πάρει

Μέλι, σουσάμι, πραλίνα

Λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε  σε ένα μπωλ το αλεύρι, το νερό, την μαγιά και το αλάτι. Αφήνουμε το μείγμα περίπου μισή ώρα καλυμμένο με μια πετσέτα, σε ζεστό μέρος, μέχρι να φουσκώσει.
Αφού φουσκώσει βάζουμε το λάδι σε ένα τηγάνι ή κατσαρόλα να κάψει. Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα μας και ρίχνουμε στο τηγάν. Αφού πάρουν χρώμα, βγάζουμε τους λουκουμάδες από το τηγάνι με μια τρυπητή κουτάλα και τους τοποθετούμε σε μια πιατέλα αφού πρώτα έχουμε τοποθετήσει χαρτί κουζίνας. Σερβίρονται με μέλι και σουσάμι ή με πραλίνα.