Η κοτοσαλάτα είναι πλήρες γεύμα. Είναι ελαφριά και δροσερή και αν προσθέσετε και άνηθο που γευστικά πηγαίνει πολύ και προσθέσετε περισσότερο γιαούρτι 2% λιπαρά, αντί για μαγιονέζα είναι και ευκολοχώνευτη.

Τι χρειαζόμαστε:

2 φιλέτα κοτόπουλο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
2 αυγά
2 πατάτες
2 καρότα
1 βαζάκι μαγιονέζα
αλάτι, πιπέρι

Πώς το κάνουμε:

1. Βράζουμε το κοτόπουλο, τα αυγά, τις πατάτες και τα καρότα.
2. Ψιλοκόβουμε τα υλικά μας. Τα κόβουμε όσο πιο μικρά μπορούμε.
3. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και την μαγιονέζα και τα ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά.
4. Βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
5. Αφού τη βγάλουμε την ανακατεύουμε ακόμα λίγο και έτοιμη για σερβίρισμα.

Λίγα μυστικά ακόμα: Είναι σημαντικό να ψιλοκόψουμε όσο περισσότερο μπορούμε τα υλικά μας. Όσο περισσότερο μείνει στο ψυγείο, τόσο το καλύτερο.