Συνταγή για την πιο νόστιμη εκδοχή της πουτανέσκας.

Υλικά:

500 γρ. στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε κύβους
1 πακέτο ριγκατόνι
500 γρ. ντοματοπελτές
1 συσκευασία κόκκινη σάλτσα για ζυμαρικά
1 μελιτζάνα κομμένη σε μικρά καρέ
1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα, τριμμένη
φρέσκος βασιλικός
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρεις το κοτόπουλο
Ανακατεύεις με μία ξύλινη κουτάλα, μέχρι να ετοιμαστεί και να ροδοκοκκινίσει
Σε ένα δεύτερο τηγάνι σοτάρεις τις μελιτζάνες
Προσθέτεις στο τηγάνι με το κοτόπουλο τις μελιτζάνες, την κόκκινη σάλτα, τον ντοματοπελτέ και ανακατεύεις με την ξύλινη κουτάλα
Σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, βράζεις τα ζυμαρικά, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας
Στραγγίζεις τα ζυμαρικά σου και μόλις ετοιμαστούν περιχύνεις το κοτόπουλο με τη σάλτσα στην κατσαρόλα
Ανακατεύεις πολύ καλά, μεταφέρεις μία μερίδα στο πιάτο και περιχύνεις άφθονο τυρί.