Τα πιο νόστιμα τυροπιτάκια που έχετε γευτεί ποτέ.

Για τη ζύμη

210 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
90 γρ. γιαούρτι στραγγιστό (με ή χωρίς λιπαρά)
75 γρ. ηλιέλαιο
25 γρ. ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι
⅓ κ.γ. ζάχαρη
½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. ξύδι

Για τη γέμιση

100 γρ. φέτα
1 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
½ κ.σ. θυμάρι (φρέσκο ή αποξηραμένο)
½ κ.σ. ρίγανη (φρέσκια ή αποξηραμένη)
Πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
Προσθέτουμε το ξύδι, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το ηλιέλαιο και ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ένα μείγμα. Και με τα χέρια μα σχηματίζουμε μια μπάλα.
Παίρνουμε το μισό μείγμα και το βάζουμε στο πάγκο. Και με ένα πλάστη το ανοίγουμε αλλά όχι πολύ λεπτό.
Βάζουμε σε ένα μπολ τα υλικά της γέμισης και τα ανακατεύουμε ελαφρώς.
Με ένα ποτήρι του νερού κόβουμε το ζυμάρι μας σε στρογγυλά κομμάτια, εμείς εδώ χρησιμοποιήσαμε ένα εργαλείο που κάνει πιο εύκολη τη δουλειά αλλά δεν είναι απαραίτητο.Μέσα στο ζυμαράκι βάζουμε ένα κ.γ. γέμιση (προσέξτε την ποσότητα για να κλείνει) διπλώνουμε από πάνω τη ζύμη και πατάμε τις άκρες με ένα πιρούνι για να κλείσουν καλά.
Τοποθετούμε στον κάδο του air fryer ένα πατάκι σιλικόνης ή ένα κομμάτι λαδόκολλας (ή και τίποτα) και βάζουμε ένα ένα τα τυροπιτάκια. Φυσικά με τη δόση που κάναμε θα χρειαστεί να ψήσουμε 2-3 φορές ακόμα ανάλογα με το μηχάνημα που έχουμε.
Ψήνουμε για 5 λεπτά στους 180 °C, γυρνάμε και ψήνουμε πάλι για ακόμα 5 λεπτά πάλι στους 180 °C.