Φτιάξτε ένα υπέροχο και θρεπτικό brunch.

Υλικά:

2 φέτες του τοστ

2 αβγά

Αλάτι – πιπέρι

1 χοντρή φέτα Gouda ή γραβιέρα

1 φέτα αλλαντικό εάν είναι στις προτιμήσεις σας

2 κ σ σάλτσα ντομάτας

Λίγο ελαιόλαδο για σοτάρισμα

Εκτέλεση:

Σε μετρίου μεγέθους τηγάνι βάζετε το ελαιόλαδο, ανοίγετε την ένταση στο μέτριο προς δυνατό και ρίχνετε τις φέτες του τοστ, παράλληλα χτυπάτε τα αβγά με αλάτι και πιπέρι σε μπολ και αφαιρείτε τις φέτες από το τηγάνι που τις έχετε ψήσει ελαφρώς μόνο από τη μία πλευρά.

Τοποθετείτε τα χτυπημένα αβγά και στο κέντρο τους προσθέτετε το τυρί και το αλλαντικό προαιρετικά.

Όταν αρχίζει να στερεοποιείται η ομελέτα, απανωτίζετε τις άκρες τις προς το κέντρο και έτσι γεμισμένη την γυρίζετε από την άλλη πλευρά να ψηθεί καλύτερα το εσωτερικό της. Αφαιρείτε και στις δυο φέτες που έχετε ψήσει, αλείφετε από μια κουταλιά στρώση σάλτσας από την πλευρά που είναι άψητη και πάνω τοποθετείτε την γεμιστή ομελέτα.

Κλείνετε με την άλλη φέτα. Κόβετε το σάντουιτς στη μέση και απολαμβάνετε όσο είναι ακόμα ζεστό και το τυρί λιωμένο!