Για ένα σύντομο γευστικό ταξίδι στην Ιταλία.

Υλικά

100 γρ. κους κους (αυθεντικό όχι ζυμαρικό)
200 ml ζεστό ζωμό λαχανικών με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κύβο)
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 κόκκινη πιπεριά
½ αγγούρι
50 γρ. τυρί φέτα σε κυβάκια
2 κουταλιές της σούπας πέστο βασιλικού
2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι

Εκτέλεση

Ρίξτε το κους κους σε ένα μεγάλο μπολ και περιχύστε το ζωμό. Σκεπάστε και αφήστε για 10 λεπτά μέχρι να αφρατέψει και να απορροφηθεί όλος ο ζωμός.

Κόψτε σε φέτες τα κρεμμύδια και την πιπεριά και ψιλοκόψτε το αγγούρι. Προσθέστε τα όλα στο κους κους μαζί με το πέστο.

Θρυμματίστε τη φέτα στο μείγμα και ανακατέψτε καλά.

Πασπαλίστε με κουκουνάρι για να σερβίρετε.