Υλικά

350 γραμμάρια σολομό χωρίς δέρμα κομμένο σε πολύ μικρά κομμάτια
1 αυγό
50 γραμμάρια πίτουρο βρώμης
1 κουταλάκι σόγια σως
1 κουταλάκι φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
1 κουταλάκι κύμινο
Μισό κουταλάκι πιπέρι
Μισό κουταλάκι αλάτι
Μισό κουταλάκι πάπρικα
1 κουταλάκι κανέλα
1 ποτήρι ψιλοκομμένο κολίανδρο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και πλάθουμε το μείγμα σε κεφτεδάκια.
Τηγανίστε την κάθε πλευρά για 3 λεπτά στο τηγάνι.