Χρόνος Προετοιμασίας
       10 Λεπτά
       Μερίδες
       8
       Βαθμός Δυσκολίας
       Εύκολο

Υλικά

    500 ml γάλα πλήρες
    100 γρ. ζαχαρη καστανή
    10 γρ. φύλλα ζελατίνης
    3 δόσεις Εspresso

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ, βάζουμε παγωμένο νερό και ρίχνουμε μέσα τις ζελατίνες να μουλιάσουν.

Έπειτα, σε ένα κατσαρολάκι, βάζουμε το γάλα με την καστανή ζάχαρη και ζεσταίνουμε σε
δυνατή φωτιά, μέχρι να πάρουν μια βράση.

Αμέσως μετά, κατεβάζουμε το κατσαρολάκι μας από την φωτιά και προσθέτουμε τις ζελατίνες που έχουν μαλακώσει τελείως, ανακατεύοντας με ένα σύρμα μέχρι να διαλυθούν καλά.

Στην συνέχεια, ετοιμάζουμε 3 δόσεις espresso και τις προσθέτουμε στο μείγμα μας, ανακατεύοντας με το σύρμα.

Τέλος, μοιράζουμε σε μπολάκια τις επιλογής μας και τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.

 

Πηγή: Dimitriosmakriniotis.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!