Υλικά

1⁄2 φλιτζάνι τσαγιού γιαούρτι σακούλας
πάπρικα
καρύδια κομμένα στη μέση
6 φλιτζάνια τσαγιού ψιλοκομμένο λάχανο
1 μεγάλο πράσινο μήλο
2 κουταλιές ξίδι
αλάτι
4 φέτες ανανά κομμένες σε κομμάτια
1⁄2 φλιτζάνι τσαγιού σπασμένα καρύδια
1⁄2 φλιτζάνι τσαγιού μαγιονέζα

 
Εκτέλεση


Ανακατεύετε το λάχανο με το μήλο αφού το κόψετε σε μικρούς κύβους, χωρίς να αφαιρέσετε τη φλούδα, με το ξίδι και με λίγο αλάτι. Το αφήνετε σε τρυπητό, για να στραγγίσει καλά.
Προσθέτετε τα σπασμένα καρύδια, τον ανανά, τη μαγιονέζα και το γιαούρτι σακούλας.
Ανακατεύετε τη σαλάτα τη βάζετε σε σαλατιέρα στρωμένη με φύλλα μαρουλιού και την πασπαλίζετε με λίγη πάπρικα. Τη γαρνίρετε με καρύδια.