Εύκολη συνταγή για κοτόπουλο για όλα τα γούστα
 
Υλικά
4 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και δέρμα (περίπου 1 κιλό)
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένη λιαστή ντομάτα
1/4 φλιτζανιού φέτα τριμμένη
2 κουταλιές της σούπας κρέμα  τυρί 
2 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό
ελαιόλαδο
μαύρο πιπέρι
φρέσκα κλωναράκια βασιλικού (προαιρετικά)

Εκτέλεση
Τοποθετείτε τις λιαστές ντομάτες σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με τη φέτα, το τυρί κρέμα και το βασιλικό. Με μια μεγάλη κουτάλα ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί ώστε να έχετε ένα ομοιογενές μείγμαΜε ένα κοφτερό μαχαίρι, χαράσσετε τα φιλέτα κοτόπουλου έτσι ώστε να δημιουργήσετε στη μέση ένα χώρο για γέμισμα. Γεμίστε τα φιλέτα κοτόπουλου με το μείγμα του τυριού που έχετε ήδη ετοιμάσει και κλείστε τα στερεώνοντάς τα με οδοντογλυφίδες για να μη χυθεί η γέμιση.  Πασπαλίστε το κοτόπουλο με το πιπέρι.
Βάλτε στο αντικολλητικό τηγάνι 3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και αφού ζεσταθεί το ελαιόλαδο βάζετε τα φιλέτα κοτόπουλου και τα ψήνετε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν γυρνώντας τα κατά διαστήματα. Βγάζετε τα φιλέτα κοτόπουλου όταν είναι έτοιμα και αφαιρέστε τις οδοντογλυφίδες. Σερβίρετε ζεστά  τα γεμιστά φιλέτα  κοτόπουλου  και συνοδέψτε τα με ρύζι.  Μπορείτε να  γαρνίρετε το πιάτο σας με τα κλωναράκια φρέσκου βασιλικού που θα δώσουν άρωμα και χρώμα στο πιάτο σας.