Υλικά

400 γραμμάρια κατίκι δομοκού (1 ½ κεσεδάκι)
4 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό
½ κουταλιά του γλυκού ξύσμα λεμονιού
250 γραμμάρια σολoμό καπνιστό, σε λεπτές φέτες
30 ταρτάκια έτοιμα
2 λεμόνια κομμένα σε ροδέλες
Λίγο άνηθο για γαρνιτούρα, κομμένο

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το κατίκι και το γιαούρτι με το ξύσμα πολύ καλά. Έπειτα κόβουμε τον σολομό σε λεπτές λωρίδες μήκους 5 εκ. και φάρδους 2εκ. Στη συνέχεια γεμίζουμε κάθε ταρτάκι με 1 κουταλιά από το μείγμα τυριού. Τοποθετούμε λίγο σολομό από πάνω και γαρνίρουμε με λεμονάκι και λίγο άνηθο. Σερβίρουμε σε πιατέλα.