Η ομελέτα αρέσει στους περισσότερους. Δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή και  εάν θέλετε να μειώσετε θεαματικά τον χρόνο προετοιμασίας, τότε αφαιρέστε τα λαχανικά. 

Υλικά
6 μεγάλα και φρέσκα αυγά
1πιπεριά κόκκινη κομμένη σε μικρά κυβάκια
1 μέτριο κολοκύθι κομμένο σε κυβάκια
1 κονσέρβα μανιτάρια
1/4 ανθότυρο
λίγο κασέρι κομμένο σε φλούδες
1/2 φλιτζανιού γάλα πλήρες
2 κουταλάκια κορν φλάοϋρ
λίγη φρυγανιά
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρετε την πιπεριά, το κολοκύθι, τα μανιτάρια. Έχετε προθερμάνει  το φούρνο στους 180 βαθμούς. Στρώστε σε ένα ταψάκι ένα αντικολλητικό χαρτί. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάτε τα αβγά μαζί με το γάλα, το ελάχιστο αλάτι, το πιπέρι, και στην συνέχεια προσθέτετε το κορνφλάουρ, που έχετε διαλύσει σε λίγο κρύο νερό. Προσθέστε τα λαχανικά και τα τυριά σε μικρά κομμάτια. Μεταφέρετε το μείγμα στο ταψάκι και πασπαλίζετε την επιφάνεια με φρυγανιά τριμμένη. Ψήστε για 25 περίπου λεπτά μέχρι να δείτε ότι ροδίζει η επιφάνεια και έσφιξαν τα αυγά.