Τα πιτάκια που σας προτείνουμε είναι ελαφριά, χορταστικά και παράλληλα γευστικά. Μπορείτε να τα ετοιμάσετε και να τα φάτε όλες τις ώρες ακόμα και το πρωί!

Υλικά

16 φύλλα κρούστας αποψυγμένα
2 φλ. φέτα τριμμένη
6 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
2 μεγάλα αυγά, χτυπημένα
1 φλ. ανάλατο βούτυρο, λιωμένο
αλάτι

Εκτέλεση 

Ζεσταίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σ’ ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε το τυρί, το γιαούρτι και τ’ αυγά μέχρι να γίνουν λεία.Διπλώνετε το ένα φύλλο κρούστας στο μισό. Αλείφετε ελαφρά με λιωμένο βούτυρο. Γεμίζετε κατά μήκος με το μείγμα φέτα και διπλώνετε σε σχήμα σφιχτού κυλίνδρου. Αλείφετε ελαφρά με λιωμένο βούτυρο. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά.Τοποθετείτε σ’ ένα τα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Πασπαλίζετε με αλάτι και το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι. Ψήνετε για 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανιστά.