Υλικά:

2 φλ. τσαγιού νιφάδες βρώμης
150 γρ. βούτυρο μαλακωμένο
2 κ.σ. μέλι
2 κ.σ. ταχίνι
50 γρ. Σταφίδες
3 κ.σ. γκότζι μπέρι
3 κ.σ. κακάο
2 κ.σ. ζάχαρη
1/3 φλ.τσαγιού καρύδια
½ κ.γλ. κανέλα

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύετε το μέλι με το ταχίνι και το βούτυρο.

Σε ένα δεύτερο μπωλ ανακατεύετε τα στεγνά υλικά καλά, για να πάει παντού το κακάο και η κανέλα.

Ρίχνετε τα στεγνά υλικά στο μίγμα του μελιού και ανακατεύετε με το χέρι. Το τελικό μίγμα θα είναι μια συμπαγής, κολλώδης μάζα.

Στρώνετε μία μακρόστενη φόρμα για κέικ με μια λαδόκολλα και ρίχνετε το μίγμα στη φόρμα.
Το βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου για να σφίξει ή για 15 λεπτά στην κατάψυξη.

Μετά το βγάζετε από το ψυγείο και το κόβετε σε φέτες πάχους 1 εκ. περίπου τις οποίες τοποθετείτε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολα.

Μπορείτε να τυλίξετε τις μπάρες σε αντικολλητικό χαρτί στο σχήμα καραμέλας. Φυλάσσονται στο ψυγείο.