Υλικά

300ml vodka
1 λίτρο χυμού ντομάτας
2 κουταλάκια του γλυκού tabasco
2 κουταλάκια του γλυκού σάλτσα Worcestershire
1 λεμόνι κομμένος σε φέτες
Σέλερι, για εξυπηρέτηση (προαιρετικό)
5 εκατοστά από ένα κομμάτι χρένο
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Κόψτε το χρένο σε κομμάτια και ρίξτε τα μέσα στη vodka. Σφραγίστε τη και αφήστε μια μέρα και στη συνέχεια, αφαιρέστε το χρένο.
Ανακατέψτε το ντοματοχυμό, το tabasco, τη σάλτσα Worcestershire και το αλάτι και στύψτε το λεμόνι μέσα στην κανάτα, αφήνοντας λίγο στην κάθε μία φέτα του. Στη συνέχεια προσθέστε μαύρο πιπέρι και ελέγξτε αν τα μπαχαρικά είναι στο επίπεδο που προτιμάτε. Ανακατέψτε καλά και μετά καλύψτε την και καταψύξτε το μίγμα για περίπου 30 λεπτά.
Περιχύστε με τη βότκα στην κανάτα και ανακατέψτε καλά με ένα ραβδί σέλερι και σερβίρετε.