Είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε τα μπαστούνια σφολιάτας με τη φέτα και την πιπεριά Φλωρίνης.

Υλικά
1 συσκευασία φύλλο σφολιάτας
300 γρ φέτα
300 γρ ανθότυρο
200 γρ. λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε κύβους
10 πιπεριές Φλωρίνης από βάζο κομμένες σε λεπτές φέτες
1 κρόκο  αυγού
πιπέρι, αλάτι
θυμάρι ξερό
σουσάμι ή λιναρόσπορο για πασπάλισμα

Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.Σε ένα μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά για τη γέμιση θρυμματίζοντας τη φέτα και το ανθότυρο.Παίρνετε το ένα φύλλο σφολιάτας και το τοποθετείτε  σε αλευρωμένη επιφάνεια. Απλώνετε σε τρία σημεία ίσης απόστασης τη γέμιση αφήνοντας 2 δάχτυλα από τις άκρες και μεταξύ τους σχηματίζοντας λωρίδες.Με ένα πινέλο αλείφετε τις άκρες και τα κενά με λίγο νερό.Τοποθετείτε  από πάνω το άλλο φύλλο σφολιάτας και με τη βοήθεια του πλάστη πιέζετε τις άκρες και τα κενά ώστε να κολλήσουν μεταξύ τους.
Με ένα μαχαίρι κόβετε οριζόντια την κάθε λωρίδα και τις μεταφέρετε σε δυο ταψιά που έχετε βάλει λαδόκολλες πάνω στις οποίες έχετε πασπαλίσει λίγο αλεύρι.Αλείφετε με τη βοήθεια ενός πινέλου τον κρόκο αραιωμένο με πολύ λίγο νερό το κάθε μπαστούνι και πασπαλίζετε με σουσάμι. Ψήνετε στο φούρνο 45 λεπτά μέχρι να χρυσαφίσουν τα ρολά και να έχει ψηθεί η σφολιάτα.