Υλικά

500 γρ φρέσκες φράουλες
100 γρ μαρμελάδα φράουλα
1 κ.σ. αγαπημένο λικέρ ή ποτό
Θήκες με ξυλάκια για γρανίτα

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε καλά τις φράουλες και τις βάζουμε σε ένα μπλέντερ μαζί με την μαρμελάδα φράουλα και το ποτό.
Χτυπάμε να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα και γεμίζουμε τις θήκες.
Τοποθετούμε το ειδικό καπάκι με το ξυλάκι και το βάζουμε στην κατάψυξη για 12 ώρες.
Για να βγάλουμε την γρανίτα από τις θήκες τις βουτάμε για πολύ λίγο σε καυτό νερό και τραβάμε το ξυλάκι.