Μπορείτε να φτιάξετε πολύ γρήγορα και εύκολα fish balls. Μια συνταγή που θα λατρέψετε, καθώς τα κεφτεδάκια με τόνο θα γίνουν τα αγαπημένα των παιδιών σας


Υλικά 
200 γρ. τόνο σε νερό, στραγγισμένο και ψιλοκομμένο
3 χοντρές φέτες ξερό  σταρένιο ψωμί, μουλιασμένο σε νερό
3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 σφηνάκι ούζο
1/2 κ.γ. κύμινο
1 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
χυμό από 1 λεμόνι
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
αλεύρι και καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα

 

Εκτέλεση
Σε μια λεκάνη βάζουμε όλα τα υλικά και πλάθουμε μέχρι να έχουμε μια σφιχτή ζύμη. Αν δεν βγει τόσο σφιχτή ώστε να πλάθεται, προσθέτουμε λίγο αλεύρι. Αφήνουμε το μείγμα για μισή ώρα στο ψυγείο να ενωθούν τα αρώματα. Πλάθουμε σε κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν. Τα αφήνουμε για λίγο σε χαρτί κουζίνας να απορροφηθεί το περιττό λάδι και σερβίρουμε.

Extra tips: Αν θέλουμε τα fish balls πιο ελαφριά, τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.