Πανεύκολα μαλακά μπισκότα, με την φρεσκάδα του τζίντζερ και λεμονάτο άρωμα που θα λατρέψουν τα παιδιά!
Υλικά
250 γρ. ανάλατο βούτυρο
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κ.σ. μέλι
ξύσμα από ένα ακέρωτο πορτοκάλι
3 κ.σ. χυμό πορτοκάλι
1 αυγό
1 κ.γ. σόδα
1 κ.γ. τζίντζερ
1/2 κ.γ. κανέλα Κεϋλάνης
Εκτέλεση
Χτυπάμε καλά το βούτυρο στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το μέλι, το αυγό, τον χυμό, την κανέλα, το τζίντζερ και το ξύσμα.
Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε το αλεύρι και την σόδα.
Χτυπάμε με τον γάντζο ή πλάθουμε με τα χέρια μας μέχρι να έχουμε μια ζύμη μαλακή και λεία που δεν κολλάει στα χέρια.
Ανοίγουμε με τον πλάστη και κόβουμε σε σχέδια με κουπάτ – ή πλάθουμε με τα χέρια μας σε ό,τι σχήμα θέλουμε.
Ψήνουμε στους 180° βαθμούς στον αέρα για 15 λεπτά.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!