Ένα κρύο βράδυ με έντονη βροχή, dvd και ζεστή κουβερτούλα ….Σίγουρα αυτό το σκηνικό σας φέρνει μια λιγούρα για φαγητό! Αν δεν είστε του delivery και δεν σας αρέσει να ξοδεύετε τα λεφτά σας αδίκως, φτιάξτε κάτι γρήγορο, γευστικό..και απλό! Μια πίτσα με κιμά! Μια πίτσα που σίγουρα θα ικανοποιήσει τον ουρανίσκο σας! Δείτε πως μπορείτε να την φτιάξετε μέσα σε λίγα λεπτά!

1.Ζυμη για πίτσα για ένα μεσαίο ταψί.

2.Υλικά για το κιμά:

300-350 γραμμάρια κιμά
1 κρεμμύδι
2 φρέσκες ντομάτες κομμένες καβάκια
μισό φλιτζάνι κόκκινο κρασί (και λευκό αν έχετε)
μία συσκευασία μανιτάρια
1 πράσινη πιπεριά
1 καυτερή πιπεριά
μπόλικο μπούκοβο
μπόλικο κάρυ
αλάτι, πιπέρι, κανέλλα, μοσχοκάρυδο, μπαχάρι, ζάχαρη
λίγο χυμό ντομάτας
ελαιόλαδο
κεφαλοτύρι

3.Επιπλέον υλικά για την πίτσα: (εάν θέλετε)

8 φέτες πάριζα μοσχάρι
6 φέτες μπέικον
200 γραμμάρια τριμμένη μοτσαρέλλα
200 γραμμάρια τριμμένο γκούντα
150 γραμμάρια παρμεζάνα
1 πιπεριά σε ροδέλες
1 ντομάτα σε ροδέλες

Εκτέλεση:

Τσιγαρίζουμε τον κιμά στο κρεμμύδι και το ελαιόλαδο έως ότου ασπρίσει και πιεί τα υγρά του.
Ρίχνουμε το κρασί, αφήνουμε ένα λεπτό και στη συνέχεια ρίχνουμε όλα υλικά μαζί χωρίς το τυρί.
Προσθέτουμε νεράκι τόσο ώστε να δημιουργηθεί μια σάλτσα και να βράσει ο κιμάς.
Βράζουμε το κιμά περίπου 20 λεπτά και προσέχουμε να μην πιει τη σάλτσα του.
Κατεβάζουμε από το μάτι και ρίχνουμε μέσα στον κιμά μας δυο γερές χούφτες κεφαλοτύρι τριμμένο και ανακατεύουμε να ενσωματωθεί.
Έχουμε στρώσει τη ζύμη μας σε λαδωμένο ταψί.
Απλώνουμε τον κιμά ομοιόμορφα. Μην φοβηθείτε αν έχει παραπάνω σαλτσούλα βάλτε την και αυτή την πίνει στο ψήσιμο και γίνεται ζουμερή και όχι ξερή.
Στη συνέχεια στρώνουμε την πάριζα ομοιόμορφα το μπέικον και από πάνω σε στρώσεις τα τυριά.
Τέλος στρώνουμε σε ροδέλες την πιπεριά και την ντομάτα.
(Προαιρετικά κάνουμε σχέδια στο τέλος με λίγη κέτσαπ)
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 στον αέρα για περίπου 30 λεπτά έως ότου πάρει χρώμα και ψηθεί η ζύμη μας.

Καλή σας όρεξη!