Η μους σοκολάτας είναι το πιο εύκολο γλυκό. Χρειάζεστε απλά υλικά και λίγη υπομονή να κρυώσει για να την απολαύσετε στο μάξιμουμ!

Υλικά


500 γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια ή σταγόνες
250 γρ. πλήρες γάλα
500 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά

Εκτέλεση

Λιώνετε την κουβερτούρα στο γάλα σε πολύ χαμηλή φωτιά. Αφήνετε στην άκρη να κρυώσει καλά. Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μέχρι να πάρει παχύρρευστη μορφή δηλαδή να γίνει σαντιγί και την προσθέτετε στο μείγμα σοκολάτας. Ανακατεύετε πολύ ελαφρά. Σερβίρετε τη μους σε κούπες ή ποτήρια και τη βάζετε στο ψυγείο να παγώσει για μισή ώρα περίπου.