Υλικά:

1 συσκευασία φασολάκια στρογγυλά «Βιολογικές καλλιέργειες» Μπάρμπα Στάθης (450 γρ.)
1 συσκευασία μπρόκολο «Βιολογικές καλλιέργειες» Μπάρμπα Στάθης (500 γρ.)
200 γρ. μανιτάρια σε φέτες Μπάρμπα Στάθης
700 γρ. μοσχάρι σε λωρίδες 2 εκ.
4 φρέσκα κρεμμυδάκια, σε ροδέλες
1/2 κ. γλυκού φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
1 κ. γλυκού σκόρδο ψιλοκομμένο Μπάρμπα Στάθης
40 ml ελαιόλαδο

Για τη σάλτσα με πορτοκάλι:

2 κ. σούπας σάλτσα σόγιας
20 ml λευκό ξηρό κρασί
2 κ. γλυκού oyster sauce
1 κ. γλυκού ζάχαρη καστανή ή 1 κ. σούπας μέλι
3 κ. σούπας χυμός πορτοκαλιού
1/2 κ. γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού
1 κ. σούπας κορν φλάουρ (αραιωμένο σε 2 κ. σούπας κρύο νερό)

Εκτέλεση:

1. Ζεσταίνετε το γουόκ ή ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι για 2 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Ρίχνετε 1 κ. σούπας λάδι και το ανακινείτε να πάει παντού. Ρίχνετε το μοσχάρι και το σοτάρετε καλά απ’ όλες τις πλευρές να πάρει χρώμα. Με τρυπητή κουτάλα το αφαιρείτε απ’ το σκεύος και το αφήνετε σε μια πιατέλα.
2. Ρίχνετε στο τηγάνι το υπόλοιπο λάδι και προσθέτετε τα φασολάκια, το μπρόκολο και τα μανιτάρια και τα σοτάρετε καλά για περίπου 5-6 λεπτά. Μετά ρίχνετε και το τζίντζερ, το σκόρδο και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς τα λαχανικά.
3. Ξαναβάζετε το κρέας μέσα στο σκεύος και μαγειρεύετε ανακατεύοντας πάντα για 2-3 λεπτά ακόμη. Χτυπάτε σε ένα βαζάκι τα υλικά για τη σάλτσα να ομογενοποιηθούν και περιχύνετε το φαγητό. Ανακατεύετε και μαγειρεύετε για 2-3 λεπτά, ώστε να ενωθούν τα αρώματα και οι γεύσεις.
4. Το σερβίρετε ζεστό με ρύζι μπασμάτι.