Υλικά

150 γραμμάρια σόγια ψιλή
Ένα φλιτζάνι τυρί τριμμένο
Ένα φλιτζάνι σογιάλευρο
Σάλτσα ντομάτας
Χυμός από δύο λεμόνια
Ένας κύβος λαχανικών
Δυόσμο
Μαϊντανός
Άνηθο
Ρίγανη
Πιπέρι

Εκτέλεση

Μουσκεύουμε την σόγια μισή ώρα σε νερό που έχουμε διαλύσει τον κύβο λαχανικών.

Ετοιμάζουμε την σάλτσα και την ρίχνουμε στην σόγια καθώς και όλα τα υλικά. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.

Συνοδέψτε το με γλυκοπατάτες φούρνου με πορτοκάλι.