Έχουμε συνηθίσει το γλυκό αυτό να το τρώμε στην κλασική εκτέλεσή του με σοκολάτα μαύρη. Εμείς σας προτείνουμε να το φτιάξετε με λευκή σοκολάτα που θα κάνει πιο ιδιαίτερη την εικόνα του. 

Υλικά

250 γρ. μαργαρίνη
200 γρ. λευκή σοκολάτα κουβερτούρα
250 ml ζαχαρούχο γάλα
200 γρ. μπισκότα βουτύρου
50 γρ. κράμπερις αποξηραμένα
50 γρ. βερύκοκα αποξηραμένα
50 γρ. σταφίδες ξανθές
150 γρ. φουντούκια
2 σφηνάκια λικέρ καρύδας
4 κ.σ. ζάχαρη άχνη
Σιρόπι σοκολάτας

Εκτέλεση

Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο νερό και τοποθετούμε τη μεμβράνη στο εσωτερικό. Κατόπιν βάζουμε λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί για να λιώσει καλά και ανακατεύουμε. Παίρνουμε το βούτυρο και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Στην αρχή ρίχνουμε τη μισή ποσότητα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να λιώσει. Αφού λιώσει η σοκολάτα με το βούτυρο ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και την υπόλοιπη ποσότητα από το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει καλά. Το μείγμα θα αποκτήσει όμορφη υφή. Το βγάζουμε και το αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου. Κατόπιν θα ρίξουμε τα μπισκότα, τα αποξηραμένα βερίκοκα, τα κράνμπερις, τις σταφίδες και ανακατεύουμε ελαφρά. Παίρνουμε τον πολυκόφτη, ρίχνουμε τα φουντούκια, τα χρονοτριβούμε και τα προσθέτουμε στο μίγμα. Προσθέτουμε τα σφηνάκια από τα λικέρ καρύδας για γεύση και άρωμα και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε σιγά σιγά στη φόρμα όλο το μίγμα. Στρώνουμε με τη σπάτουλα όλη την επιφάνεια και κλείνουμε με τη μεμβράνη.
Βάζουμε τον κορμό στην κατάψυξη για δύο ώρες να παγώσει μέχρι να τον σερβίρουμε