Η σοκολάτα είναι το αγαπημένο γλυκό μικρών και μεγάλων, από την άλλη, η καρύδα είναι ένα υλικό «θαύμα» που μπορεί να δώσει γεύση στα γλυκά μας και στην προκειμένη περίπτωση, τα σοκολατάκια της συνταγής θα τα λατρέψετε!

Υλικά που θα χρειαστείτε:

    250γρ. καρύδα τριμμένη
    Ένα κουτί ζαχαρούχο γάλα
    300γρ. κουβερτούρα γάλακτος

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ρίχνουμε την τριμμένη καρύδα και στη συνέχεια ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα. Ανακατεύουμε καλά μέχρι το μείγμα μας να «σφίξει». Μόλις τα δύο υλικά γίνουν ένα, τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο, μέχρι να λιώσουμε την κουβερτούρα.

Σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα αφήνουμε την κουβερτούρα να λιώσει. Βάζουμε ένα χαρτί λαδόκολλας σε ένα μεγάλο πιάτο και βγάζουμε το μπολ με το μείγμα καρύδας από το ψυγείο.

Πλάθουμε μικρά μπαλάκια το μείγμα μας και με τη βοήθεια ενός κουταλιού του γλυκού τα βουτάμε στην κουβερτούρα. Τα τοποθετούμε στο πιάτο με τη λαδόκολλα και τα αφήνουμε στο ψυγείο έως ότου παγώσει η σοκολάτα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!