Ένα εύκολο, γευστικό και υγιεινό πιάτο, έτοιμο σε λιγότερο από 10 λεπτά!


Υλικά:

  • 200 γρ. αρακάς
  • 2 λαχανίδες, ψιλοκομμένες
  • 1 κόκκινη πιπεριά χαλαπένιο, ψιλοκομμένη
  • 3 κουτ. της σούπας φρέσκος κόλιανδρος, ψιλοκομμένος
  • 1 κουτ. της σούπας τριμμένο τζίντζερ
  • 1 κουτ. της σούπας χυμός λεμόνι
  • 1 κουτ. της σούπας ξύδι
  • 1 κουτ. της σούπας φυτικό λάδι
  • 2 κουτ. του γλυκού σάλτσα σόγιας
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι


Εκτέλεση:

  1. Ανακατέψτε τον αρακά, τις λαχανίδες, την πιπεριά, τον κόλιανδρο, το τζίντζερ, τον χυμό λεμόνι, το ξύδι, το λάδι και τη σόγια.
  2. Ψήστε ελαφρώς τον σολομό.
  3. Βάλτε στο πιάτο τα λαχανικά, πασπαλίστε τα με αλατοπίπερο, προσθέστε από πάνω τον σολομό και σερβίρετε.