Ένα εύκολο, γευστικό και υγιεινό πιάτο, έτοιμο σε λιγότερο από 10 λεπτά!
Υλικά:
- 200 γρ. αρακάς
- 2 λαχανίδες, ψιλοκομμένες
- 1 κόκκινη πιπεριά χαλαπένιο, ψιλοκομμένη
- 3 κουτ. της σούπας φρέσκος κόλιανδρος, ψιλοκομμένος
- 1 κουτ. της σούπας τριμμένο τζίντζερ
- 1 κουτ. της σούπας χυμός λεμόνι
- 1 κουτ. της σούπας ξύδι
- 1 κουτ. της σούπας φυτικό λάδι
- 2 κουτ. του γλυκού σάλτσα σόγιας
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση:
- Ανακατέψτε τον αρακά, τις λαχανίδες, την πιπεριά, τον κόλιανδρο, το τζίντζερ, τον χυμό λεμόνι, το ξύδι, το λάδι και τη σόγια.
- Ψήστε ελαφρώς τον σολομό.
- Βάλτε στο πιάτο τα λαχανικά, πασπαλίστε τα με αλατοπίπερο, προσθέστε από πάνω τον σολομό και σερβίρετε.