Υλικά:

300 γρ. κολοκυθάκια
10-15 κολοκυθολούλουδα
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γλ. βασιλικός ψιλοκομμένος
1 κ.γλ. θυμάρι
500 γρ. σπαγγέτι
αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση:

Τα κολοκυθάκια από μόνα τους μπορεί να φτιάξουν την πιο νόστιμη σάλτσα για ζυμαρικά που μπορείτε να σκεφθείτε.

Ταιριάζουν πολύ με το θυμάρι. Αν θέλετε μπορείτε να τρίψετε με το χέρι σας λίγη φέτα για να συμπληρώσετε νοστιμιά!

Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε κύβους και τα κολοκυθολούλουδα σε λωρίδες.

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε σε 2 κουταλιές λάδι το κρεμμυδάκι και το σκόρδο ψιλοκομμένα

Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά.

Προσθέτουμε τα κολοκυθολούλουδα, αλάτι και πιπέρι, πασπαλίζουμε με βασιλικό, ρίγανη και θυμάρι, και μαγειρεύουμε για 4 ακόμα λεπτά.

Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα σουρώνουμε.

Τα περιχύνουμε με το υπόλοιπο λάδι.

Ανακατεύουμε τα σπαγγέτι με το μείγμα με τα κολοκυθάκια και τα γαρνίρουμε με τα κολοκυθολούλουδα.