Υλικά 1 1/2 κιλό χοιρινά παϊδάκια 1 κρεμμύδι λιωμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 7 κουταλιές μέλι 2 κουταλιές μουστάρδα 1 κουταλιά ξύδι 2 κουταλιές ζάχαρη καστανή 3 κουταλιές ελαιόλαδο 5 κουταλιές soya sause 1 κουταλιά worcestershire sause 5-6 κουταλιές κέτσαπ αλάτι (όσο χρειαστεί) πιπέρι σκόνη τσίλι (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί να γίνουν ένα μείγμα. Αλείψτε τα spare ribs και αφήστε τα μαριναριστούν αρκετή ώρα.

Εναλλακτικά, τα ετοιμάζετε από το βράδυ και τα ψήνετε την επόμενη μέρα. Αν σας περίσσεψε σάλτσα μην την πετάξετε. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και ψήνετε τα παϊδάκια για 45-50 λεπτά. Κατά διαστήματα περιχύνετε με τη σάλτσα που περίσσεψε.

Προς το τέλος βάλτε τα λίγο στο grill.

Καλή σας όρεξη!