Το τέλειο συνοδευτικό για κάθε κρεατικό!

Υλικά:

1 αβοκάντο κομμένο σε φέτες

2 φλιτζ. φασολάκια ψιλοκομμένα

2 αυγά

4 σκελίδες σκόρδο

2 φλιτζ. ρύζι

Ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε ένα τηγάνι, ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο μέχρι να ροδίσει. Το μεταφέρετε σε χαρτί κουζίνας για να απορροφηθούν τα υγρά και αλατίζετε.

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ή γουόκ, ρίχνετε λίγο λάδι. Σπάτε τα αυγά και με ένα πιρούνι ανακατεύετε για να γίνουν σκραμπλ (τρίμματα). Τα αφαιρείτε από το σκεύος και τα τοποθετείτε σε ένα πιάτο.

Στο ίδιο τηγάνι σοτάρετε τα φασολάκια για 2'. Τα αφαιρείτε από το σκεύος.

Ρίχνετε λίγο ακόμα λάδι στο τηγάνι και σοτάρετε το ρύζι μέχρι να μαλακώσει. Βάζετε μέσα και τα αυγά και τα φασόλια και το σκόρδο και ανακατεύετε. Αλατοπιπερώνετε.

Γαρνίρετε με αβοκάντο σε φέτες και σερβίρετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!