Υλικά

Για την βάση
1 συσκευασία των 180 γραμμαρίων μπισκότα σοκολάτας της επιλογής σας
70 γραμμάρια λιωμένο βούτυρο
500 γραμμάρια παγωτό μπισκότο κρέμα

Για το παγωτό μπισκότο – κρέμα
2 φακελάκια σαντιγί σε σκόνη
1-2 σακουλάκια μπισκότα σοκολάτας της επιλογής σας
2 κουτιά γάλα εβαπορέ
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

Εκτέλεση

Για την βάση
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνετε το βούτυρο. Στη συνέχεια θρυμματίζετε τα μπισκότα στο μπλέντερ, ενώνετε τα μπισκότα με το βούτυρο και τα απλώνετε στο πάτο ενός ταψιού κυκλικού μεσαίου μεγέθους 28 εκ.
Απλώστε το παγωτό μπισκότο κρέμα πάνω από τη βάση. Παγώνουμε για 4-6 ώρες στη κατάψυξη.

Για το παγωτό μπισκότο – κρέμα
Ρίχνουμε το γάλα σε ένα μπολ και βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες.
Παράλληλα βάζουμε το ζαχαρούχο στο ψυγείο.
Χτυπάμε το γάλα εβαπορέ στο μίξερ μέχρι να φουσκώσει.
Ρίχνουμε το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε το χτύπημα σε χαμηλή ταχύτητα.
Τέλος προσθέτουμε την σκόνη και ανακατεύουμε.
Σπάμε τα μπισκοτάκια σε γουδί και τα προσθέτουμε στο μείγμα.