Υλικά

    350 γρ. φυστικοβούτυρο
    150 γρ. μέλι
    125 γρ. κακάο
    100 γρ. κλασική κουβερτούρα (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε το φυστικοβούτυρο με το μέλι και ανακατεύουμε καλά με μια μαρίζ.

Έπειτα, προσθέτουμε το κακάο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι το μείγμα μας να
γίνει ένα ζυμαράκι.

Σε αυτό το σημείο, προσθέτουμε αν θέλουμε την κουβερτούρα που πριν
έχουμε κόψει σε πολύ μικρά κομματάκια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με τα χέρια μας
μέχρι να ανακατευτεί η σοκολάτα με το ζυμάρι μας.

Στην συνέχεια, το τυλίγουμε σε μεμβράνη και αφού το κλείσουμε καλά το βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.

Όταν το ζυμάρι παγώσει ελαφρώς, φτιάχνουμε μπαλάκια στο μεγέθους που επιθυμούμε, τα
βάζουμε το ένα δίπλα στο άλλο, σε ένα σκεύος που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και
τα τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου μια ώρα.

Αφού παγώσουν τα τρουφάκια μας, τα αποθηκεύουμε σε μπολ και τα διατηρούμε στο ψυγείο.

 

Πηγή: Dimitriosmakriniotis.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!