Υλικά:

2 φέτες ψωμί του τοστ ολικής άλεσης
2 κ.σ. χούμους
50 g τόφου
2 φύλλα κόλιανδρος, ψιλοκομμένος
30 g αβοκάντο, ώριμο

Εκτέλεση:

Κόβουμε το αβοκάντο σε φέτες. Ψιλοκόβουμε τον κόλιανδρο.

Αλείφουμε τα ψωμάκια του τοστ με το χούμους και προσθέτουμε τα υλικά. Ψήνουμε το τοφού στο τηγάνι ελαφριά ή το βάζουμε στο grill με ελάχιστο ελαιόλαδο (μπορείτε να το ψήσετε σε λαδόκολλα στο φούρνο για 20 λεπτά χωρίς λάδι) .

Προσθέτουμε το τόφου. Μπορούμε να ψήσουμε στην τοστιέρα ή τη φρυγανιέρα το ψωμί του τοστ για να είναι πιο τραγανό.