Απόλυτα σοκολατένια και γεμάτη γεύση!

Για τη ζύμη

200 g πάστα από χουρμάδες

160 γραμμάρια φουντούκια

100 g βρώμη

20 ml λάδι καρύδας

1 πρέζα αλάτι

1 πρέζα κανέλα

Για το γλάσο

250 g κάσιους

75 ml λάδι καρύδας

70 g σιρόπι σφενδάμνου

50 g σκόνης κακάο

150 ml νερό

1 σκόνη βανίλιας

1 πρέζα κανέλα

75 g vegan σοκολάτα

Tριμμένη καρύδα για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση:

Για τη ζύμη

Ανακατέψτε όλα τα συστατικά για τη ζύμη μέχρι να αποκτήσουν μια παχιά σύσταση. Στη συνέχεια δουλέψτε τη ζύμη με το χέρι για να σχηματίσετε μια μπάλα. Απλώστε τη ζύμη στο κάτω μέρος ενός ταψιού και αφήστε την στο ψυγείο.

Για το γλάσο

Ανακατέψτε όλα τα συστατικά εκτός από τη σοκολάτα μέχρι να γίνουν κρέμα. Λιώστε τη σοκολάτα και ενσωματώστε την σταδιακά στο προηγούμενο μείγμα και αφήστε τη στο ψυγείο για 30 λεπτά. Γαρνίρετε με τριμμένη καρύδα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!