Η συνταγή αυτή μας έρχεται από το εξωτερικό και μάλιστα από την Αγγλία. Δοκιμάστε αυτή τη γεύση  και προετοιμαστείτε για τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν.

Υλικά
1 φύλλο ζύμης κουρού
μισό φλιτζάνι καρύδια χοντροτριμμένα
4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
100 γρ σκληρό τυρί τριμμένο της επιλογής σας (παρμεζάνα, κεφαλοτύρι…)
100 γρ γκούντα τριμμένο
300 γρ τυρί κρέμα
1 κουταλάκι ελαιόλαδο 
2 αυγά
πιπέρι 

Εκτέλεση
Στρώνουμε τη ζύμη σε μια βουτυρωμένη ταρτιέρα. Με ένα πιρούνι κάνουμε τρύπες σε όλη τη βάση και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς  για 15-20 λεπτά. Εν τω μεταξύ σε ένα τηγάνι καβουρδίζουμε τα καρύδια για 2-3 λεπτά και τα αδειάζουμε σε ένα πιάτο να κρυώσουν. Καθαρίζουμε το τηγάνι με μια χαρτοπετσέτα και ρίχνουμε 1 κουταλάκι ελαιόλαδο και τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια. Τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά, τα τυριά (κρατάμε μισό φλιτζάνι από το σκληρό τυρί), τα κρεμμυδάκια, τα καρύδια και πιπέρι. 
Ρίχνουμε το μείγμα στη βάση της τάρτας, πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και ψήνουμε για 30 λεπτά περίπου ή μέχρι να πάρει η τάρτα χρώμα. Αφήνουμε να κρυώσει 10 λεπτά πριν τη σερβίρουμε.