Τα ζυμαρικά αρέσουν πολύ σε μικρούς και μεγάλους και σε συνδυασμό με τα λαχανικά θα δώσουν ένα πολύχρωμο πιάτο γεμάτο με θρεπτικά συστατικά. Φτιάξτε αυτή τη συνταγή και απολαύστε τα ζυμαρικά ζεστά με τα λαχανικά. 


Υλικά

1 πακέτο ζυμαρικών
2 μελιτζάνες
2 φλιτζάνια ντοματίνια
2 πιπεριές
1 καυτερή πιπεριά
2 κολοκυθάκια
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 φλιτζάνι φασολάκια ζεματισμένα
λίγος μαϊντανός ,δυόσμος και ρίγανη
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, το σουρώνετε και το λαδώνετε για να μην κολλήσει. Σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα, μαζί με το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά. Προσθέτετε τα λαχανικά ψιλοκομμένα, εκτός από τη μελιτζάνα και τα αχνίζετε για 5-10 λεπτά. Κόβετε τη μελιτζάνα σε κυβάκια και την ψήνετε στο φούρνο, ραντισμένη με λίγο ελαιόλαδο, για 20 λεπτά στους 190 βαθμούς, στην πάνω αντίσταση. Προσθέτετε στη σάλτσα τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και τη μελιτζάνα. Βάζετε μέσα στο φαγητό τα ζυμαρικά και τα μυρωδικά και σερβίρετε σε μια πιατέλα με μπόλικο πιπέρι.