Αυτή είναι η πιο Instagrammable πιτσαρία στο Λονδίνο!

Αυτή είναι η πιο Instagrammable πιτσαρία στο Λονδίνο!

Οι interior designers του Child Studio, εμπνευσμένοι από τα θρυλικά «Formica caffs» που σημάδεψαν τα '50s στο West End του Λονδίνου, δημιούργησαν το Humble Pizza, μια ροζ έκρηξη με αναφορές από τη βρετανική σκηνή.

Το δημιουργικό στούντιο αναζήτησε την απόλυτη απόχρωση του ‘millennial pink’, με την οποία και έντυσε όλο τον χώρο, τοίχο -τοίχο, επιλέγοντας τη φορμάικα ως βασικό υλικό. Το μωσαϊκό, οι neon πινακίδες, τα φωτιστικά από τα μέσα του 20ου αιώνα ευρωπαίων σχεδιαστών Poul Henningsen, Jacques Biny και Luigi Massoni και το ξύλο κερασιάς αποτελούν διακριτικές αναφορές στο παρελθόν και την ιστορία του εστιατορίου, συμπληρώνοντας τον επιβλητικό σχεδιασμό που κρύβεται πίσω από μία γραφική είσοδο, βαμμένη σε ένα candy pink χρώμα.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο King's Road και προσφέρει μια χορτοφαγική εκδοχή του πιο αγαπημένου φαγητού στον κόσμο. «Δημιουργούμε υγιεινές, βίγκαν εναλλακτικές της κλασικής ιταλικής pizza», προτείνει το Humble Pizza, με ένα μενού που συμβαδίζει με τις τρέχουσες τάσεις της γαστρονομίας». 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top