Διακόσμηση σε καφέ αποχρώσεις: Πάρτε ιδέες και ξεκινήστε τις αλλαγές

Διακόσμηση σε καφέ αποχρώσεις: Πάρτε ιδέες και ξεκινήστε τις αλλαγές


Το καφέ ως χρώμα:
είναι ιδιαίτερα ζεστό και κομψό, ενώ έχει το χάρισμα να συνδυάζεται εύκολα με τα περισσότερα άλλα χρώματα, επιτρέποντάς μας να επιτυγχάνουμε όμορφα διακοσμητικά παιχνίδια και παραλλαγές στις εφαρμογές του.Το σκούρο καφέ: αναφέρεται συχνά και ως το νέο μαύρο, αποδεικνύοντας πως το ντεκόρ σε καφέ αποχρώσεις ως τάση, ήρθε για να μείνει.

Η ουδετερότητα του χρώματος αυτού μεταφράζεται σε ευελιξία και μας επιτρέπει να το εφαρμόζουμε με επιτυχία σε όλα τα στιλ διακόσμησης από τα πιο κλασσικά, έως και τα πολύ μοντέρνα νεανικά. Τι αξίζει να θυμάστε για το ντεκόρ σε καφέ τόνους Desing+Art όμορφα διακοσμητικά παιχνίδια σε καφέ αποχρώσεις και υφές.

Το καφέ του ξύλου: σε συνδυασμό με το λευκό και το μπεζ, αποτελεί από τους πιο κλασσικούς, κομψούς χρωματικούς συνδυασμούς στη διακόσμηση.
Οι διαφορετικές αποχρώσεις του καφέ: μπορούν να συνδυαστούν όμορφα και αρμονικά μεταξύ τους χωρίς να χρειάζεται να υπάρχει απόλυτη συμφωνία.

Τολμηρές επιλογές είναι οι συνδυασμοί του καφέ: με το γαλάζιο, το πορτοκαλί ή με κίτρινο, για την επίτευξη ενός ακόμα πιο δυναμικού αποτελέσματος. Για πιο ήσυχο αποτέλεσμα επιλέξτε λευκά, μπεζ, ιβουάρ, στο χρώμα της άμμου, μπορείς να προσθέσεις και μερικά μεταλλικά στοιχεία.Τα σκούρα καφέ έπιπλα: σε αποχρώσεις του φυσικού ξύλου ή wenge, καθώς και καφέ δερμάτινα έπιπλα, μπορούν επίσης να αξιοποιηθούν για να αποδώσουν την κομψότητα της διακόσμησης σε καφέ τόνους, υπογραμμίζοντας το καφέ θέμα ενός δωματίου. Καλό είναι ωστόσο να συνδυάζονται και με ορισμένα κομμάτια σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις, έτσι ώστε να μην κάνουν το ύφος του χώρου πολύ βαρύ. Ακόμα και μπαμπού έπιπλά, ή έπιπλα σε φυσικό rattan ταιριάζουν σε ένα δωμάτιο με καφέ θέμα.

Ανακατέψτε το ξύλο με πλεξιγκλάς, ένα τραπέζι από ξύλο μπορείτε το σετάρετε με καρέκλες διάφανες από πλεξιγκλάς. Τα φυτά και το ξύλο ως υλικό είναι από τα αγαπημένα του boho στιλ. Με καφέ χρώμα σε ραφιέρα, καναπέ, κουτιά αποθηκευτικούς χώρους, κρεμαστά τοίχου για ρούχα, γραφεία, φτιάξτε μικρές γωνιές με ψιλά κηροπήγια, λαμπατέρ, καθρέφτες σε metallic χρώμα που είναι πολύ τάση.

Scroll To Top