Διακοσμήστε το coffee table σαν interior designer!

Διακοσμήστε το coffee table σαν interior designer!

 

Το coffee table ειδικά στα μικρότερα σπίτια τείνει να είναι το αγαπημένο spot όλων.  Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να έχετε το χρόνο σας για να το διακοσμήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα παρακάτω tips θα μετατρέψουν το τραπεζάκι του σαλονιού σας στο πιο μοντέρνο και stylish coffee table.

Βιβλία

Τα βιβλία είναι από τα αγαπημένα αντικείμενα των διακοσμητών. Δημιουργήστε στοίβες με βιβλία και προσθέστε μια επιπλέον διάσταση στα επίπεδα coffee tables. Έχετε τη δυνατότητα να βάλετε πάνω τους μικρά και χαριτωμένα διακοσμητικά αντικείμενα και να τα συνδυάσετε με διακοσμητικούς δίσκους ή λουλούδια. Επιλέξτε βιβλία με παρόμοιες αποχρώσεις για να φτιάξετε μια στοίβα και τοποθετήστε τα με φθίνουσα σειρά βάζοντας στη βάση το μεγαλύτερο και συνεχίζοντας με τα μικρότερα.

Διακοσμήστε μόνο με φυτά

Δημιουργήστε μια αέρινη αίσθηση καθαρότητας και φυσικότητας διακοσμώντας το coffee table μόνο με φυτά. Αυτοσχεδιάστε ανάλογα με το μέγεθος: ένα μικρό coffee table μπορεί να χρειαστεί ένα μόνο φυτό, ενώ ένα μεγαλύτερο μπορείτε να το διακοσμήσετε με συνθέσεις από μικρά φυτά. Επιλέξτε φυτά που θα επιβιώσουν πάνω στο τραπέζι σας – αυτό σημαίνει ότι η καλύτερη φωτιστική συνθήκη θα είναι ο χαμηλός φωτισμός.

 

Κεριά

Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές που σε σχέση με το άρωμα, το χρώμα, το σχέδιο αλλά και το κόστος των κεριών.

Φρέσκα λουλούδια

Ο καλύτερος τρόπος για να αναδείξετε το τραπεζάκι σας είναι να του δώσετε χρώμα και άρωμα με τα λουλούδια. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, παίξτε με διαφορετικά λουλούδια και βάζα και να είστε σίγουρη ότι θα λατρέψετε το αποτέλεσμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top