Δείτε το πανέμορφο σπίτι της διάσημης ηθοποιού Liv Tyler στη Νέα Υόρκη

Δείτε το πανέμορφο σπίτι της διάσημης ηθοποιού Liv Tyler στη Νέα Υόρκη

 

Η Liv Tyler ζει σε μία από τις πιο γοητευτικές γειτονιές του Μανχάταν, το West Village.

Αν και αγόρασε πρόσφατα ένα αρχοντικό στο Λονδίνο (σ.σ άλλωστε είναι παντρεμένη με τον Βρετανό sports agent Dave Gardner), πάντα θα θεωρεί σπίτι της το ανακαινισμένο, τετραώροφο αρχοντικό της στην West 11th Street.

«Έχω έρθει εδώ πέντε φορές τους τελευταίους μήνες. Μάλιστα, τις περισσότερες φορές προσκαλώ αγαπημένα μου πρόσωπα, ώστε να τους έχω εδώ μαζί μου για παρέα. Όλα όσα έχω, υπάρχουν εδώ. Όλα τα ρούχα μου, όλες οι συλλογές μου και όλα τα προσωπικά μου αντικείμενα» εξηγεί η διάσημη ηθοποιός.

Η ονειρεμένη αυτή κατοικία είχε ήδη περάσει από μια σειρά ανακαινίσεων από τη στιγμή που η Liv Tyler αγόρασε το κτίριο το 2001. «Αρχικά, μου είχαν πει ότι έζησαν εκεί 3 αδελφές και στη συνέχεια ένας πολιτικός, οπότε η διακόσμηση πέρασε από πολλά στάδια και στυλ» αναφέρει η ίδια.

Αφού συναντήθηκε με πολλούς αρχιτέκτονες, η Tyler αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Ben Petreath, ο οποίος βρισκόταν τότε στην interior design εταιρία Fairfax και Sammons. «Τους διάλεξα γιατί έκαναν σχέδια στο χέρι σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους τους που τα έφτιαχναν όλα ηλεκτρονικά» θυμάται.

Η διάσημη ηθοποιός και η ομάδα της πέρασαν ώρες στο αγαπημένο της στέκι στο West Village, το γαλλικό εστιατόριο Tartine, το οποίο η ίδια ξεχωρίζει για τη υπέροχη διακόσμησή του, αναζητώντας την απαραίτητη έμπνευση για την ανακαίνιση της δικής της κατοικίας.

«Μπορεί να ακουστεί περίεργο, αλλά παρά το ότι ήμουν νέα, ήθελα να επιστρέψω το σπίτι στην παλιά του αίγλη και δόξα. Ήθελα πραγματικά να το τιμήσω και να αναβιώσω όλες τις όμορφες λεπτομέρειες που διέθετε πριν μείνω εγώ σε αυτό. Κάθε παράθυρο και πόρτα είναι καινούρια, αλλά κρατήσαμε ανέπαφες τις σκάλες, όλα τα όμορφα γλυπτά και τα κιγκλιδώματα. Ωστόσο, κάθε άλλο στοιχείο έπρεπε να αλλαχθεί λόγω ασφάλειας» εξηγεί η Tyler μιλώντας για τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στην ονειρεμένη κατοικία της.

Πηγή: Architectural Digest

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top