Δείτε το πολύχρωμο σπίτι του Bill και της Hillary Clinton στην Ουάσινγκτον

Δείτε το πολύχρωμο σπίτι του Bill και της Hillary Clinton στην Ουάσινγκτον

Μπορεί το σπίτι του Bill και της Hillary Clinton στη Νέα Υόρκη να παραμένει η κύρια κατοικία τους, ωστόσο συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις μικρές αποδράσεις τους στην Ουάσινγκτον εδώ και δύο δεκαετίες.

Το 5.500 τετραγωνικών μέτρων σπίτι βρίσκεται στην οδό Whitehaven στη συνοικία της Μασαχουσέτης της Ουάσινγκτον και είναι ένα κόσμημα.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά» λέει η Hillary Clinton αναφερόμενη στην πρώτη της επίσκεψη στο εν λόγω σπίτι.

«Όταν εκλέχτηκα γερουσιάστρια το 2000, ήξερα ότι χρειαζόμουν ένα μέρος για να ζήσω κατά τη διάρκεια του έτους, που να βρίσκεται κοντά στον τόπο εργασίας μου. Έτσι άρχισα να κοιτάζω για το τέλειο σπίτι. Οι κήποι ήταν απλώς ό,τι πιο εκπληκτικό είχα δει σε όλες τις περιηγήσεις που έκανα στα ακίνητα» αναφέρει η ίδια άκρως ενθουσιασμένη.

Επειδή το σπίτι όμως χτίστηκε το 1951 απαιτούσε εκτεταμένες ανακαινίσεις. «Η εντολή ήταν να το κάνουμε πιο φωτεινό και να το επεκτείνουμε περισσότερο, για να μπορεί κανείς να κάθεται σε κάθε δωμάτιο και να χαλαρώνει. Να μην νιώθει πιεσμένος» αποκάλυψε η Rosemarie Howe, σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων που συνεργάστηκε με την Hillary Clinton για αυτό το έργο από το 2003 έως το 2006.

Η  διακόσμηση βεβαίως του χώρου αποδείχθηκε καθαρά οικογενειακή υπόθεση. Η μητέρα της Hilary Clinton, Dorothy Rodham, συνεργάστηκε με την κόρη της επιλέγοντας το μεγαλύτερο μέρος της επίπλωσης και αναζητώντας τα σωστά χρώματα και μοτίβα. «Ήταν εξαίσιο, που δούλευα με τη μαμά μου και τη Rosemarie» δήλωσε η κ. Clinton. «Και η μητέρα μου και εγώ αγαπάμε το χρώμα, και όπως μπορείτε να δείτε, έχουμε πολλές ζωηρές αποχρώσεις στο σπίτι που προέκυψαν από την τέλεια συνεργασία μας».

Πηγή: Architectural Digest

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top