Η νέα boutique του οίκου Dior στη Rue Saint-Honoré είναι σωστό κομψοτέχνημα

Η νέα boutique του οίκου Dior στη Rue Saint-Honoré είναι σωστό κομψοτέχνημα

Η νέα μπουτίκ του οίκου Dior βρίσκεται στη Rue Saint-Honoré, την πολυτελή περιοχή της γαλλικής πρωτεύουσας της μόδας.

Πρόκειται για ένα ευρύχωρο και σύγχρονο κατάστημα που εκτείνεται σε πέντε επίπεδα και παρουσιάζει τις ready-to-wear γυναικείες και ανδρικές συλλογές.

Η νέα μπουτίκ του οίκου είναι σχεδιασμένη από τον αρχιτέκτονα Peter Marino κι έχει γυάλινα παράθυρα στους κάτω ορόφους, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά με τα υπόλοιπα τμήματα του κτηρίου του 18ου αιώνα. Στο εσωτερικό, τα πέντε επίπεδα ξετυλίγονται με ανυψωμένες οροφές και οικείους χώρους διακοσμημένους με κομψά έπιπλα και έργα τέχνης, ενώ πρωτοστατούν οι αφηρημένες μορφές και τα απαλά χρώματα.

Σε μια επίκληση αυτής της εμβληματικής περιοχής, μια νέα δερμάτινη tote, η Dior St Honoré, θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στη μπουτίκ μαζί με το Rouge Tie & Dior print. Για τα εγκαίνιά του, το κατάστημα παρουσιάζει ένα κομμάτι ειδικά σχεδιασμένο από την Joy de Rohan Chabot, καθώς και καρέκλες σε φίνες αποχρώσεις του ελεφαντόδοντου και του γκρι, που παρουσιάζονται επίσης για πρώτη φορά.

Η τελευταία έκπληξη της νέας μπουτίκ θα είναι μια υπηρεσία αφιερωμένη αποκλειστικά στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, καθιστώντας αυτά τα αντικείμενα ακόμη πιο μοναδικά. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top