Καλοκαιρινή διακόσμηση: Οικονομικές προτάσεις για να ανανεώσετε το σπίτι σας

Καλοκαιρινή διακόσμηση: Οικονομικές προτάσεις για να ανανεώσετε το σπίτι σας

 

Το καλοκαίρι για πολλούς είναι η ομορφότερη εποχή του χρόνου. Όλη αυτή τη καλοκαιρινή διάθεση, μπορούμε να τη μεταφέρουμε και στο σπίτι μας, όπου και περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας, με πολύ οικονομικές λύσεις. 

Από την είσοδο του σπιτιού, μπορείτε να κάνετε την αρχή και να κρεμάσετε διακοσμητικά καδράκια με θέματα άκρως καλοκαιρινά βγαλμένα από την παραλία και το βυθό της θάλασσας, όπως κοχύλια, αστερίες και κοράλλια. Φυσικά δεν χρειάζεται να είναι φυσικά. Στο εμπόριο, σε καταστήματα με είδη διακόσμησης για το σπίτι θα βρείτε μεγάλη ποικιλία τέτοιων διακοσμητικών κάδρων σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Μπορείτε να αντικαταστήστε την όποια διακόσμηση του τραπεζιού στο καθιστικό σας, με ένα ψάθινο καλάθι και να δημιουργήσετε ένα πολύ απλό και ταυτόχρονα, μοντέρνο αποτέλεσμα. Επίσης, μπορείτε να βάλετε μέσα σε ένα ψάθινο καλάθι, βιβλία, κεριά μέχρι και κοχύλια διαφόρων ειδών και μεγεθών.

Όσον αφορά το υπνοδωμάτιο σας, επιλέξτε ένα σετ λευκών ειδών που θα σας φτιάχνει πρώτα απ’ όλα τη διάθεση και εν συνεχεία θα σας ταξιδεύει σε ακρογιαλιές με τα χρώματα και τα μοτίβο του. Η εικόνα είναι το πρώτο ερέθισμα που λαμβάνουμε, γι’ αυτό πρέπει να την φροντίζουμε διαρκώς. Η αίσθηση και μόνο αρκεί για να φέρει την αλλαγή.

Ακόμη, και στο μπάνιο μπορείτε να επέμβετε δραστικά για την καλοκαιρινή ανανέωση της διακόσμησής του. Μέσα σε ένα μεγάλο διακοσμητικό φανάρι κεριών μπορείτε να βάλετε λίγη άμμο με κοχύλια και βότσαλα και να το τοποθετήσετε σε μια γωνία μέσα στο μπάνιο. Κοχύλια, ή αστερίες, μπορούν να τοποθετηθούν συμπληρωματικά και στον τοίχο σας και να δημιουργήσετε ένα άκρος καλοκαιρινό κλίμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top