Μέσα στη μαγευτική έπαυλη όπου πέρασαν τον μήνα του μέλιτος η Jackie με τον John F. Kennedy

Μέσα στη μαγευτική έπαυλη όπου πέρασαν τον μήνα του μέλιτος η Jackie με τον John F. Kennedy

 

H Jackie Kennedy και ο John F. Kennedy πέρασαν τον μήνα του μέλιτος σε μια έπαυλη που άνηκε στον εκδότη-μεγιστάνα William Randolph Hearst και στη σύντροφό του Marion Davies. 

Είναι το ίδιο σπίτι που γυρίστηκε η ταινία «ο Νονός», o «Σωματοφύλακας» με την Whitney Houston αλλά και το βίντεο κλιπ της Beyoncé για το Black is King. 

Η έπαυλη που είναι σχεδιασμένη από τον αρχιτέκτονα Gordon Kaufmann βρίσκεται στο Beverly Hills και διαθέτει 18 υπνοδωμάτια και 25 μπάνια. Είχε χτιστεί το 1926 από τον μεγιστάνα Milton Getz  και πλέον πωλείται από την Beauchamp Estates στην τιμή των 103 εκατομμυρίων ευρώ.


Η κατοικία συνδυάζει πολλά αρχιτεκτονικά στιλ, με βασικά το κλασικό ιταλικό και το ισπανικό ανακτορικό στιλ, με πολυτέλεια και χώρους στους οποίους ακόμα και η βρετανική βασιλική οικογένεια θα ένιωθε άνετα.

Ο κήπος του σπιτιού είναι εμπνευσμένος από τους κήπους της βίλας του αυτοκράτορα Ανδριανού (Βίλα Αντριάνα) στο Τίβολι με καταρράκτες, αμφιθεατρική διάταξη κήπου και προτομές ανάμεσα στις φυλλωσιές.  

Στο σπίτι υπάρχει ένας διάδρομος με εντυπωσιακά έργα τέχνης στους τοίχους, μια βιβλιοθήκη δύο ορόφων και ένα nightclub σε στιλ art deco.

Η τιμή πώλησης έχει οριστεί στα 103 εκατομμύρια ευρώ κάνοντας την έπαυλη το πιο ακριβό σπίτι στην αμερικάνικη αγορά αυτή τη στιγμή, ενώ το ίδιο σπίτι είχε παλιότερα καταχωρηθεί και για 138 εκατομμύρια ευρώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top