Μέσα στην υπερπολυτελή έπαυλη της Naomi Watts στη Νέα Υόρκη

 Μέσα στην υπερπολυτελή έπαυλη της Naomi Watts στη Νέα Υόρκη

 

Λίγο πριν από το διαζύγιό τους, η Naomi Watts και ο πρώην σύζυγός της, Liev Schreiber, μαζί με τα δύο τους παιδιά έμεναν σε μια υπερπολυτελή έπαυλη στη Νέα Υόρκη.

Οι δύο ηθοποιοί ακολουθούν πλέον ξεχωριστή πορεία στη ζωή αλλά έχουν δύο παιδιά μαζί πράγμα που θα τους δένει για πάντα.

Λίγο πριν από το διαζύγιο του, το ζευγάρι είχε ανοίξει το σπίτι του στο «AD» αφήνοντάς μας με το στόμα ανοιχτό!

Είναι ένα διαμέρισμα το οποίο συνδυάζει τα κομψά χαρακτηριστικά των τριών αρχέτυπων κατοικιών της Νέας Υόρκης. Η είσοδος δίνει μία οικεία και φιλόξενη αίσθηση ενός ιστορικού αρχοντικού, ενώ η γλυπτική σκάλα θυμίζει το δράμα ενός αυθεντικού duplex.

Η ανοιχτή αλλά ταυτόχρονα ιδιωτική διάταξη του δευτέρου ορόφου από την πλευρά της, έχει τον αστικό χαρακτήρα μιας κλασικής σοφίτας. Σε όλο το σπίτι, τα έντονα σχεδιαστικά στοιχεία είναι ισορροπημένα, με χαριτωμένες λεπτομέρειες.

Σε όλο το διαμέρισμα θα συναντήσετε το προσωπικό στιλ της Naomi Watts. Για παράδειγμα, στα χαλιά, τα οποία αγόρασε από το Μαρόκο, στο γυαλιστερό πράσινο χρώμα στο μπαρ, αλλά και στο άνετο banquette στην κουζίνα, για το οποίο επέμενε αρκετά.

«Το τραπέζι είναι υπέροχο. Και τα barstools είναι ωραία για διασκέδαση, αλλά ήθελα ένα μέρος που θα μπορούσαμε να κάτσουμε σαν οικογένεια. Δεν ήθελα να κάνω ένα σπίτι του «φαίνεσθαι». Ήθελα να κάνω ένα πραγματικό σπίτι για εμάς», έλεγε η ίδια με ενθουσιασμό.

Το αγαπημένο μέρος της ηθοποιού στο πολυτελές σπίτι της, όσο τρελό κι αν ακούγεται είναι το ντουλάπι τροφίμων που διαθέτει για το οποίο υποστηρίζει το εξής: «όταν ξαπλώνω το βράδυ στο κρεβάτι, δε μπορώ να πιστέψω ότι μετά απ’ όλα αυτά τα χρόνια στη Νέα Υόρκη έχω ένα pantry».

Πηγή: Architectural Digest

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top