Μέσα στην πολυτελή έπαυλη της Josephine Skriver και του αγαπημένου της στο Τενεσί

Μέσα στην πολυτελή έπαυλη της Josephine Skriver και του αγαπημένου της στο Τενεσί

Η Josephine Skriver, ένα από τα διάσημα top models του πλανήτη, πριν από λίγο διάστημα  άνοιξε το σπίτι της, το οποίο μένει με τον φίλο της μουσικό Alex DeLeon  και φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό Architectural Digest.

Το σπίτι, το οποίο  βρίσκεται στο Nashville, της αμερικανικής πολιτείας Τενεσί φέρει πολλά στοιχεία που συμπληρώνουν την αισθητική του.

Η διάσημη καλλονή δεν είναι οπαδός των πολλών χρωμάτων, για αυτό και η σχεδιαστική της ομάδα λαμβάνοντας υπόψη την δανέζικη καταγωγή της, υιοθέτησε το σκανδιναβικό μοντέλο με στόχο να διαμορφώσει ένα χώρο που να καθρεφτίζει το στυλ και την αισθητική της.

Το αποτέλεσμα συνδυάζει το minimal και το cozy, καθώς η Josephine είχε δηλώσει πως της αρέσουν τα κομψά στοιχειά, αλλά και κάποιες πιο ινσταγκραμικές πινελιές που προσδίδουν μια ιδιαίτερη ταυτότητα στον χώρο, κάνοντάς τον να ξεχωρίζει.

Με καμβά τους λευκούς τοίχους, λευκά έπιπλα, μαύρο δάπεδο και κάποια status κομμάτια ξύλου, το αποτέλεσμα ήταν ένας αρμονικός συνδυασμός του αφαιρετικού με το μοντέρνο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top