Μέσα στo ησυχαστήριο του Λατίνου superstar J Balvin στην Κολομβία

Μέσα στo ησυχαστήριο του Λατίνου superstar J Balvin στην Κολομβία

Ο Λατίνος superstar J Balvin όταν θέλει να απομονωθεί και να απολαύσει μερικές στιγμές ηρεμίας πηγαίνει στο ησυχαστήριο του στην Κολομβία, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα σε ένα καταπράσινο τοπίο.

Περιηγηθείτε στους χώρους του κι εκπλαγείτε από τη διακόσμησή του, ενώ δεν αποκλείεται να παρασυρθείτε κι εσείς σε αυτή την χαλαρωτική zen ατμόσφαιρα.

«Αρχιτεκτονική, μουσική, μόδα -είναι όλα μορφές έκφρασης. Όσον αφορά τα μέρη που μένω, σίγουρα ακολουθώ μια less is more προσέγγιση», λέει ο καλλιτέχνης που βραβεύτηκε με λατινικό Grammy. «Ένα σπίτι πρέπει να είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να ξεκουράσετε το πνεύμα σας. Προσπάθησα λοιπόν να δημιουργήσω μέρη που τροφοδοτούν την ψυχή μου και όχι το εγώ μου», αποφεύγει.

Οι κατοικίες του Balvin στην πόλη και στην εξοχή σχεδιάστηκαν από την εταιρία 5 Sólidos που εδρεύει στο Llanograde της Κολομβίας.


Η αριθμητική ονομασία υποδηλώνει την ολιστική προσέγγιση του ομίλου, που περιλαμβάνει εσωτερικό σχεδιασμό, αρχιτεκτονική, επωνυμία, διαχείριση έργων και σχεδιασμό επίπλων.

«Ειλικρινά, θα μπορούσα να καλέσω οποιαδήποτε εταιρία στον κόσμο. Αλλά επέλεξα την 5 Sólidos επειδή εδρεύουν εδώ στο Medellín και ήταν εύκολη η πρόσβαση στον χώρο μου. Λατρεύω το νέο τους πνεύμα και το πάθος τους. Οι Λατίνοι έχουν υπέροχο γούστο και συμβαδίζουμε στο νόημα του τρόπου ζωής μας», τονίζει ο διάσημος τραγουδιστής,.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top