Ποια είναι τα προϊόντα περιποίησης και υγιεινής που λήγουν;

Ποια είναι τα προϊόντα περιποίησης και υγιεινής που λήγουν;

Υπάρχουν κάποια προϊόντα περιποίησης και υγιεινής που δεν διαρκούν για πάντα. Αφού ανοιχτεί η συσκευασία, το ρολόι αρχίζει να μετρά αντίστροφα. Η έκθεση στον αέρα, το φως, και τα βακτήρια μπορεί να τα φθείρει και να μειώσει την αποτελεσματικότητα τους.

Γι’ αυτό το λόγο, το να ελέγχετε τα προϊόντα σας μια ή δύο φορές το χρόνο, μπορεί να σας βοηθήσει να επαληθεύσετε το απόθεμα σας και να κρατήσετε τα πράγματα στο μπάνιο σας καθαρά και συμμαζεμένα.

Διάρκεια ζωής

Σαμπουάν, μαλακτικά και προϊόντα styling μαλλιών: Διάρκεια ζωής 1-2 χρόνια αφού ανοιχθούν, 3 έτη αν παραμείνουν σφραγισμένα.

Σφουγγάρια μπάνιου: Διάρκεια ζωής 7 εβδομάδες. Αυτός ο χρόνος μπορεί φαίνεται πολύ λίγος, αλλά το υγρό περιβάλλον και όλες οι τρύπες του σφουγγαριού είναι οι καλύτερες φωλιές για τις ανάπτυξη καλώντας τα βακτηρίων.

Οδοντόκρεμα:  Ελέγξτε την ημερομηνία λήξης, που αναγράφεται στις οδοντόκρεμες που περιέχουν φθόριο. Διαρκούν συνήθως 2 χρόνια μετά την κατασκευή τους.

Στοματικό διάλυμα:  Διάρκεια ζωής 3 έτη από την ημερομηνία παρασκευής.

Σαπούνι:  Διάρκεια ζωής 3 χρόνια, σύμφωνα με τους κατασκευαστές. Ισχύει τόσο για τις μπάρες όσο και για τα υγρά σαπούνια.

Αποτριχωτική Κρέμα: Διάρκεια ζωής  μέχρι 6 μήνες από το άνοιγμα και μέχρι δύο χρόνια όταν δεν έχει ανοιχτεί.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top