Πώς μια ανοιχτή κρεμάστρα θα αναβαθμίσει τον χώρο σας

Πώς μια ανοιχτή κρεμάστρα θα αναβαθμίσει τον χώρο σας

 

Οι κρεμάστρες που είναι σε ράγα με ροδάκια από κάτω, από τις πιο κλασσικές εναλλακτικές για να αποθηκεύσετε τα ρούχα σας όταν δεν υπάρχει ντουλάπα. Το κλειδί για να φαίνονται τακτοποιημένα τα ρούχα σας – από τη στιγμή που είναι εκτεθειμένα – είναι να προμηθευτείτε πανομοιότυπες κρεμάστρες.

Στις ράγες αυτές, που έχουν τη μορφή stand και συχνά μετακινούνται με ροδάκια, είναι σημαντικό να έχετε μόνο τα ρούχα που φοράτε τη συγκεκριμένη εποχή.

Σε γενικές γραμμές μπορεί να κανείς να πει ότι είναι αρκετά οικονομικές, εντάσσονται εύκολα στο υπνοδωμάτιο και δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο.

Δείτε παρακάτω τους 3 βασικούς λόγους, για τους οποίους είναι πάντα χρήσιμες.

Προσθέτει χαρακτήρα.

Το να μην υπάρχει χώρος για μια τυπική ντουλάπα με φύλλα, δε σημαίνει ότι το σημείο δεν επιδέχεται κανένα αντικείμενο ή έπιπλο, το οποίο μάλιστα μπορεί και να παρέμβει διακοσμητικά στο χώρο.

Καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο.

Εάν δεν έχετε αρκετό χώρο για αποθήκευση ή για μια επιπλέον ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο, τότε μια καλή λύση θα ήταν η επιλογή ενός κομψού ραφιού. Επιπλέον μπορείτε κάτω από το ράφι να προσθέσετε την ράγα για τα ρούχα. Τις περισσότερες φορές, διαθέτουν κάτω και σχάρα για να οργανώσετε τα παπούτσια ή όποια άλλα αντικείμενα επιθυμείτε.

Είναι πιο εύκολο να κινηθούν.

Σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι, η επιλογή να εντάξετε μια ανοιχτή κρεμάστρα στο υπνοδωμάτιο έχει μεγάλο νόημα. Επειδή πολλοί χρειάζονται παρωδικά έναν προσωπικό χώρο, η αγορά μιας μεγάλης ντουλάπας ή συρταριέρας, ίσως και να μην είχε ιδιαίτερο νόημα.

Εκτός από το ότι οι ανοιχτές κρεμάστρες είναι πάρα πολύ οικονομικές, μπορούν πολύ εύκολα να συναρμολογηθούν ή να αποσυναρμολογηθούν, και να μεταφερθούν ή να αποθηκευτούν οπουδήποτε, χωρίς να καταλαμβάνουν χώρο.

Αν στο μέλλον διαπιστώσετε ότι δεν τη χρειάζεστε για μέσα στο υπνοδωμάτιο, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στην είσοδο ή την αποθήκη για να κρεμάτε τα παλτό και τις τσάντες σας.

Σε κάθε περίπτωση, θα διαπιστώσετε πολύ εύκολα ότι η ανοιχτή κρεμάστρα είναι ένα από τα πιο χρήσιμα αντικείμενα στο σπίτι και ειδικότερα σε μικρούς χώρους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top