Πώς να καθαρίσεις τα τζάμια του σπιτιού σου εύκολα και γρήγορα!

Πώς να καθαρίσεις τα τζάμια του σπιτιού σου εύκολα και γρήγορα!

Σίγουρα οι δουλειές του σπιτιού δεν αποτελούν ευχάριστη διαδικασία, ειδικότερα όταν ο χρόνος που μπορείς να διαθέσεις για αυτές είναι περιορισμένος. Έτσι λοιπόν, δεν υπάρχει η δυνατότητα για να καθαρίζεις και να ξανακαθαρίζεις τις ίδιες επιφάνειες, όπως συμβαίνει με τα τζάμια.

 Όσες φορές και να τα καθαρίσεις οι δαχτυλιές πάντα θα κάνουν την εμφάνισή τους τη στιγμή που δεν πρέπει. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχεις βρει ακόμη τον σωστό τρόπο για να τα καθαρίζεις.Εμείς λοιπόν, σου βρήκαμε τη λύση και εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να την εφαρμόσεις την επόμενη κιόλας φορά που θα κάνεις καθαριότητα στο σπίτι. 

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι απλά και σίγουρα υπάρχουν στο σπίτι σου. Μια εφημερίδα, νερό, ξύδι και λίγο υγρό σαπούνι είναι αυτά που χρειάζεσαι. 

Τώρα βάλε όλα τα υλικά μέσα σε μια λεκάνη, ανακάτεψε πολύ καλά και ξεκίνα να καθαρίζεις τα τζάμια αφού βρέξεις με το μείγμα την εφημερίδα. Η εφημερίδα δε θα αφήσει χνούδια όπως το χαρτί και οι πετσέτες, με τα τζάμια να λάμπουν από καθαριότητα. 

 

 

Scroll To Top