Ο Jon Bon Jovi αποφάσισε να πουλήσει την πολυτελή έπαυλη, όπου και έζησε μαζί με τη σύζυγό του, Dorothea, και τα 4 παιδιά τους για πάνω από 30 χρόνια.

Το ποσό που ζητάει για τη μεγαλειώδη, εμπνευσμένη από τις γαλλικές επαύλεις, κατοικία ανέρχεται στα 18,50 εκατομμύρια ευρώ και αν κρίνει κανείς από το μέγεθος, την αισθητική και την ομορφιά της έπαυλης μάλλον τα αξίζει.

Η κατοικία του διάσημου τραγουδιστή βρίσκεται στο  New Jersey, είναι χτισμένη κατά μήκος του ποταμού Navesink και διαθέτει υπέροχη θέα σ’ αυτόν, καθώς φυσικά και ιδιωτικό χώρο με προβλήτα στο ποτάμι.

Διαθέτει 6 υπνοδωμάτια και 7 μπάνια και αποτελεί σχέδιο του αρχιτέκτονα Robert A.M. Stern, που εμπνέεται από τις κατοικίες της γαλλικής επαρχίας.

Με την είσοδο στο ευάερο φουαγιέ, αντικρίζει κανείς την ελικοειδή σκάλα που οδηγεί στο πάνω όροφο εκεί όπου το σπίτι χωρίζεται σε δυο τμήματα, ένα για την οικογένεια και ένα για τους φιλοξενούμενους.

Στην πτέρυγα της οικογένειας υπάρχουν 4 κρεβατοκάμαρες, ανάμεσά τους και η κυρίως, η οποία καταλήγει σ’ ένα μπαλκόνι με πανοραμική θέα στο ποτάμι, ενώ διαθέτει από δικό της μπάνιο και δωμάτιο – γκαρνταρόμπα μέχρι καθιστικό και μικρή κουζίνα.

Στον κάτω όροφο βρίσκεται η κουζίνα, το τεράστιο ψηλοτάβανο καθιστικό, το home theater, ένα ξύλινο μπαρ, και ένα μικρό καθιστικό για την οικογένεια.

Στον εξωτερικό χώρο, συναντά κανείς την πισίνα, πέργκολα, αίθριο και τους κήπους. Πέρα από την κυρίως κατοικία, η έκταση φιλοξενεί μικρότερα κτίσματα όπως ένα ξενώνα με τρία δωμάτια και τους στάβλους που έχουν μετατραπεί σε στούντιο ηχογράφησης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!